Jeśli się właśnie zarejestrowałeś i szczęśliwie dotarłeś do tego tematu - gratuluję. Znajdujesz się właśnie w miejscu, gdzie możesz stworzyć swojego pierwszego konia. Zaczynając od wyboru wyglądu, poprzez nadanie imienia i określenia płci, a na otrzymaniu źrebaka kończąc - stajesz się prawowitym właścicielem swojego własnego konia! Pamiętaj, że Ty wybierasz tylko numer źrebaka, a na jakiego on konia wyrośnie to już zależy od... natury Dostępne rodzaje są pokazane tylko po to, żebyś wiedział na jakiego konia Twój źrebak może wyrosnąć. Co jakiś czas będą się pojawiać nowe rasy więc, aby być na bieżąco - często tu zaglądaj ^^ Od razu mówię jednak, że tu tylko zamawiasz swojego pierwszego konia, resztę musisz zdobyć na giełdzie lub ze skrzyżowania pary dorosłych koni.
Przeczytałeś całość? A więc - do roboty!
(1) Cokelat
Dostępne rodzaje:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
(2) Nieve
Dostępne rodzaje:
(3) Lyser
Dostępne rodzaje:
(4) Pisteita
Dostępne rodzaje:
(5) Grys
Dostępne rodzaje:
Ja chcę 1.
Imię :Kromka
EditAdmin: Koń zatwierdzony.
Użytkownik
Ja zamawiam 2
Imię: Kira
ja chce 1
Imię:Delama
hmmm nie chce się wtrącać ale jeszcze nie masz profilu więc nie możesz mieć konia
Zauważyłam że mam 100 postów a że należę do SAU to mam srebrne konto i mogę stworzyć konia jeszcze raz ^^ no więc to będzie 5 ogier i będzie się nazywał Marmur