Je¶li siê w³a¶nie zarejestrowa³e¶ i szczê¶liwie dotar³e¶ do tego tematu - gratulujê. Znajdujesz siê w³a¶nie w miejscu, gdzie mo¿esz stworzyæ swojego pierwszego konia. Zaczynaj±c od wyboru wygl±du, poprzez nadanie imienia i okre¶lenia p³ci, a na otrzymaniu ¼rebaka koñcz±c - stajesz siê prawowitym w³a¶cicielem swojego w³asnego konia! Pamiêtaj, ¿e Ty wybierasz tylko numer ¼rebaka, a na jakiego on konia wyro¶nie to ju¿ zale¿y od... natury Dostêpne rodzaje s± pokazane tylko po to, ¿eby¶ wiedzia³ na jakiego konia Twój ¼rebak mo¿e wyrosn±æ. Co jaki¶ czas bêd± siê pojawiaæ nowe rasy wiêc, aby byæ na bie¿±co - czêsto tu zagl±daj ^^ Od razu mówiê jednak, ¿e tu tylko zamawiasz swojego pierwszego konia, resztê musisz zdobyæ na gie³dzie lub ze skrzy¿owania pary doros³ych koni.
Przeczyta³e¶ ca³o¶æ? A wiêc - do roboty!
(1) Cokelat
Dostêpne rodzaje:
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
(2) Nieve
Dostêpne rodzaje:
(3) Lyser
Dostêpne rodzaje:
(4) Pisteita
Dostêpne rodzaje:
(5) Grys
Dostêpne rodzaje:
Ja chcê 1.
P³eæ: Klacz
Imiê :Kromka
EditAdmin: Koñ zatwierdzony.
U¿ytkownik
Ja zamawiam 2
P³eæ: klacz
Imiê: Kira
ja chce 1
Imiê:Delama
P³eæ: Klacz
Nowy u¿ytkownik
ammm.... tak ja chcê 5.
Imiê: Iskierka
P³eæ: klacz
hmmm nie chce siê wtr±caæ ale jeszcze nie masz profilu wiêc nie mo¿esz mieæ konia
Zauwa¿y³am ¿e mam 100 postów a ¿e nale¿ê do SAU to mam srebrne konto i mogê stworzyæ konia jeszcze raz ^^ no wiêc to bêdzie 5 ogier i bêdzie siê nazywa³ Marmur